Доставки

Ще получите поръчаните стоки в рамките на 1-3 работни дни от датата на потвърждаване на поръчката. В най-натоварените периоди и по време на намаления, доставката може да отнеме повече време.
Доставката се извършва до домашен или други адреси на територията на България. Можете да изберете начина на доставка, който е най-подходящ за Вас, на страницата за завършване на поръчката.


Информация относно упражняването на правото на връщане (отказ):
Винаги имате на разположение 14 календарни дни, за да решите дали артикулът е подходящ за вас https://madel.bg/ гарантира, че ще възстанови стойността на всички артикули, при условие че са били съхранявани по подходящ начин, преди да бъдат върнати.

Право на връщане
Според действащите законови разпоредби „потребителят има право да уведоми писмено търговеца, че се отказва от покупката, без да дължи неустойка и без да е длъжен да посочва причина, в рамките на 14 работни дни след получаване на продукта“

Продуктите, които не отговарят на Вашите изисквания, се изпращат В СЪСТОЯНИЕТО, В КОЕТО СА БИЛИ ПОЛУЧЕНИ, на фирма Eктения ООД ,България ,област Монтана ,град Лом ,улица Стефан Караджа №1 ,вход В ,етаж 2 ,ап. 12 за сметка на подателя, заедно с попълнения формуляр за връщане. Ако продуктите, които получим, имат драскотини, счупени печати, си запазваме правото да откажем възстановяване на сумата.

Молим да ни информирате, в случай, че желаете да върнете дадени продукти. Стойността на върнатите стоки ще бъде възстановена в рамките на 14 календарни дни от момента на получаване на тази информация. В случай че не получим тази информация, парите ще ви бъдат върнати в рамките на 14 календарни дни от момента на приемане на продуктите. Предоставеният от нас формуляр е шаблон, който не е задължителен.
Моля, спазвайте крайния срок за връщане на стоките. Стойността на върнатите стоки ще бъде възстановена по банков път. Новите поръчани стоки ще бъдат изпратени с наложен платеж.
Моля, запазете доказателството за изпращане на върнатата пратка до края на процеса на разглеждане на евентуалната жалба, а в случай на върнати стоки – до момента на възстановяване на парите.
Ако искате да върнете колет, трябва да го направите чрез куриерска фирма, но куриерската такса ще бъде възстановена само при следните условия: ако полученият продукт е повреден, има дефект или не е поръчаният от Вас продукт. Ако продуктът не отговаря на Вашите очаквания или размерът не е подходящ, тази такса няма да бъде възстановена.
Политиката за връщане се отнася за продукти, закупени от онлайн магазина https://madel.bg

Ако възнамерявате да върнете продукта, не го използвайте! Не е позволено да използвате получените продукти, преди да вземете решение за отказ от договора за покупко-продажба. Правото на отказ е предвидено, за да Ви даде възможност да разгледате продукта, така както бихте направили в магазин, а не да ви предостави 14 календарни дни безплатна употреба.

Cererea de retur a fost trimisa!

Cererea de retur a fost trimisa!